programozó képzés i want you to study

024-ben új programozó képzsések érhetőek el a programozo-kepzes.hu weboldalon. Ilyen például a Prooktatás weboldalon már tesztelt C# programozó képzés és a Java programozó képzés . Íme egy kis ízelítő az elérhető képzésinkről:

2024 Január 29

Java SE és Java EE+ Spring tanfolyam

Ha már eldöntöttük, hogy az informatikai szektorban, programozóként képzeljük el magunkat, kevés biztosabb terület van, mint a Java, amely továbbra is az egyik legkeresettebb back-end programozási nyelv, és amelynek hosszú ideig még stabilan meg is marad jelentős szerepe az információs technológiák világában. Hosszú ideje a Java az egyik legnépszerűbb programozási nyelv, mivel olyan testreszabott alkalmazások tervezésére használható, amelyek egyszerűek és gyorsak, és többféle célt szolgálnak. Természetesen a Java nyelv népszerűsége hatással van a programozók iránti érdeklődésre, a tengerentúlon az egyik legjobban fizetett terület, amelynek valódi profijaiért fejvadászok harcolnak. Akit érdekel a téma, megfelelő Java programozó képzés elvégzésével hosszú időre biztos jövedelmet nyújtó területen helyezkedhet el.

C# programozó képzés

Kezdés: 2024  Január 31

A C programnyelv család a statisztikák szerint 2022-ben a legjelentősebb a Java és a Python mellett, ám a C#-nak mindegyiknél nagyobb ütemben nő a jelentősége. Az egyik legérettebb, legkiforrottabb programozási nyelvként is szokták nevezni, nem véletlenül. És ez az előnye a jövőben még népszerűbbé teszi majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük