Programozó képzéseink

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő programozó képzést!

JavaScript

A hozzáértők között teljes az egyetértés, hogy a JavaScript a jövő programnyelve. A Front-end és a Back-end klasszikus változatait már most képesek leváltani a Javascript és utódai.

Angular

Az Angular az egyedi szoftverfejlesztési iparban használatos keretrendszerek közül egy egyik legelterjedtebb.

PHP / MySQL

A CSS és HTML alapvető megismerése után a honlap fejlesztés dinamikus részeinek készítését is elsajátítjuk. A PHP az egyik legismertebb szerver oldali nyelv, amelyet ebből a célból fogunk használni.

Laravel

A PHP alapjainak megismerése után a legjobb keretrendszerrel folytatjuk, amely a Laravel. A munkáltatók eddigi tapasztalataink szerint azoknak a PHP fejlesztőknek alkalmazását részesítik előnyben, akik a Laravel használatához is értenek.

Python+Django

A sokkal felhasználóbarátabb Python, nem véletlenül hódította meg villámgyorsan az informatika világát. A Django keretrendszerrel pedig feltúrbózhatjuk a fejlesztés segítségét, ráadásul könnyen összeköthetővé teszi a gépünkön futó programot egy webes alkalmazással.

React

A Prooktatás React programozó tanfolyamán elsajátíthatsz egy új reaktív JavaScript alapú programozási nyelvet, amivel weboldalak Front-end oldalát lehet programozni, továbbá olyan applikációkat, amik mobil környezetben is hibátlanul futnak. Ez utóbbi oktatónk erőssége.

Vue.js

A Vue.js világszinten valószínűleg a legelterjedtebb front-end keretrendszer. Nagy előnye, hogy lépcsőzetesen épülnek a modulok egymásra, és így szépen, fokozatosan tanulható. Mint minden keretrendszert, ezt is szabályok kötik, de éppen ezért könnyebb egy-egy konkrét feladatot megoldani, vagy más Vue.js fejlesztőkkel együttműködve dolgozni.

Tudd meg, hogy melyik programnyelv állhat hozzád a legközelebb.