Ptogramozás tanárok, mint Jedi mesterek.

Profi programozók, akik segítenek a képzés során

Kik az oktatóink, akik a programozó képzéseket és webfejlesztő tanfolyamokat tartják? Ebben a cikkben bemutatunk közülük párat.

Dév, Laravel oktató

Dév  29 éves, és ebből 8 éve foglalkozik webfejlesztéssel, bár a szakma iránti érdeklődés már gyerekként is megvolt. Jelenleg szabadúszóként projektmunkákat valósít meg. Az oktatás során is törekszik gyakorlatiasan, valós piaci igények mentén haladni. Saját példájából tudja, hogy a tanulás során kiemelkedő fontosságú, hogy legyen lehetőség kérdezni. Ezzel rengeteg idő és energia takarítható meg, és ezt tartja a Laravel tanfolyam egyik fő előnyének.

Zsolt, JavaScript oktató

Zsolt  41 éves webfejlesztő, diplomás programozó. Jelenleg szabadúszóként dolgozik, tartalomkezelő rendszert, és hozzá tartozó plugineket fejleszt. Fontosnak tartja, hogy sokan megismerjék a programozás rejtelmeit, mert a jövőben többségében nem helyhez kötöttek lesznek a munkahelyek; és az informatika világában végzett munka az, amit bárhonnan el tudunk végezni.

Zoltán, front-end oktató

Zoltán 43 éves, villamosmérnökként végzett, de sok éve informatikusként dolgozik, mert mindig is vonzott ez a fajta munka. Saját tapasztalatból tudja, hogy mindenkinek van valós esélye elvégezni a tanfolyamot és megfelelő állást is találni vele. A profizmuson felül jó poénokkal is feldobja a tanfolyamokat, amiket ő tart.

Tóni, front-end oktató

Tóni  33 éves, eredetileg hangmester és hangtechnikus. A programozás és az informatika világával már középiskolásként megismerkedett és folyamatosan fejleszti a tudását azóta is, többek közt angol nyelv oktatóként szerez épp nemzetközi tanúsítványt. Jelenleg egy nagyvállalat informatikusaként és front-end fejlesztőjeként dolgozik.

András, React oktató

András 25 éves, informatikusként szerzett diplomát. Egy nagy cégnél szoftverfejlesztőként dolgozik, de ezzel egy időben fejlesztőként különböző kisebb projektekben is részt vesz. Folyamatosan fejleszti a tudását, jelenleg is az egyik budapesti egyetem mesterképzésére jár. Fontosnak tartja a folyamatos tanulást, fejlődést, amire ez a tanfolyam is jó lehetőség, és amit a munkaerőpiacon is jól kamatoztathatunk a későbbiekben.